Flere typer gasfjedre i høj kvalitet

 

Skal du bruge kvalitets gasfjedre til autobranchen eller en hvilken som helst anden industri? Hos Sindby forhandler vi gasfjedre fra Bansbach Easylift, som har mere end 40 års erfaring i fremstilling af kvalitetsprodukter. Du kan derfor købe en gasfjeder gennem os, som lever op til de strengeste kvalitetskrav, og som kan holde til den store belastning i industrien. Hos Sindby sætter vi kunden i centrum, og det betyder, at har du særlige krav til dine produkter, vil vi gøre alt for at udvikle, producere eller bestille netop den type, som du har brug for. 

 

 

Læs mere her på siden om:

 

  • Kvaliteten og de mange anvendelsesmuligheder med Easylift fjedre
  • Vores store lager og muligheden for specialbestillinger
  • Hvordan du kan kontakte os og få individuel vejledning

 

 

En gasfjeder fra Bansbach Easylift kan bruges i næsten alle brancher

Nærmest uanset hvilken funktion, du skal bruge en gasfjeder til, kan du anvende gasfjedrene fra Bansbach. De fremstiller fjedrene i stort set alle størrelser, og du kan bestille dem med den kapacitet og størrelse, du ønsker. Fjedrene bliver brugt over alt i industrien – det kan være lige fra fremstilling af møbler til biler eller noget helt tredje inden for maskinindustrien. Anvendelsesmulighederne er brede, og det kan fx også være til specialløsninger i fly- og medicinalindustrien, at Easylift gasfjedre bliver anvendt.

 

 

Specialbestillinger og hurtig levering af gasfjedre

Har du særlige ønsker og krav til de gasfjedre, du skal bruge? Giver du os din specialordre, kan vi opfylde den inden for kort tid, da vi kan imødekomme næsten alle ønsker. Derudover har vi en løbende fremstilling af specialstørrelser, og vi har et stort lager med mange varer. Tjek derfor, om ikke vi allerede har den gasfjeder på lager og klar til afsendelse, som du har brug for. Du kan læse mere om vores produkter og downloade kataloger her på hjemmesiden. Når du har afgivet din bestilling, er vi hurtig til at ekspedere og levere din ordre.

 

 

Kontakt os med spørgsmål og vejledning omkring gasfjedre

Har du spørgsmål, og er du fx i tvivl, om du kan bruge en gasfjeder til dit produkt? Hos Sindby tilbyder vi gerne at lave en gasfjederberegning for dig. På det grundlag kan vi rådgive dig om, hvilken af de mange gasfjedre, der matcher dine individuelle behov bedst eller, hvordan en særlig model evt. skal konstrueres. Du skal blot lave en enkel skitse og oplyse dimensioner, vægt, tyngdepunkt, den ønske håndkraft (holdekraft) foruden svingbevægelse fra/til. Du kan ringe til os på 75 88 21 22 og maile spørgsmål til sindby@sindby.dk. Er du klar til at afgive din ordre, kan det ske på ordre@sindby.dk