Gummisnor og gummistropper i mange størrelser til ethvert behov

 

Leder du efter den rette type snor eller gode stropper til fx forsegling eller fastspænding? Hos H. Sindby & Co fører vi et stort udvalg af gummisnor, gummistropper, gummiprofiler og mange andre produkter. Vi har arbejdet med gummiprodukter i branchen i omkring 80 år. Vores lange erfaring danner et solidt grundlag for at tilbyde de bedste produkter og den mest kompetente rådgivning, hvis du har brug for det i forhold til dit valg af gummiprodukter. Vi deler nemlig altid gerne ud af vores viden.

Læs mere her på siden om:

  • Gummisnorene i forskellige størrelser
  • Gummistropperne, som er ideelle til bl.a. presenninger og trailere

 

Bestil gummisnor i den størrelse, du har brug for

Uanset hvilken gummisnor, du har brug for, har vi løsningen til dig. I vores sortiment fører vi gummisnor i forskellige størrelser fra 1 mm til 40 mm. Materialerne varierer også, og derfor kan snorene bruges til mange formål, da materialerne giver dem forskellige egenskaber. Snor i gummi er fx god til forsegling af rør, rørender og meget andet. Her på hjemmesiden kan du downloade en pdf, hvor du kan se alle størrelserne og varianterne af gummisnor. Klik dig ind under Gummiprodukter og videre til Gummisnor.

 

Gummistropper til bl.a. presenninger, trailere og døre

Leder du efter gummistropper til presenninger? Vi sælger gummistropper, som er ideelle til presenninger foruden en lang række af andre formål. Stropperne kan nemlig bruges til at fæstne presenninger, gods på en trailer samt bl.a. holde døre åbne for blot at nævne nogle af de mange anvendelsesområder. Vi tilbyder gummistropperne i flere varierende udformninger lige fra ’T-strop’ eller ’T-stige’ til ovale stropper, bagagerem og bl.a. stigestrop. Download pdf’en og se det brede udvalg, så du kan finde en gummistrop, som dækker dit individuelle behov.

 

Kontakt os for rådgivning eller bestil gummisnor og – stropper med det samme

Har du spørgsmål, kan du ringe til os på 75 88 21 22, så vejleder vi dig meget gerne inden dit køb. Du kan også bruge kontaktformularen eller sende en mail til sindby@sindby.dk. Ønsker du at bestille gummisnor, gummistropper, elastiksnor eller andre af vores produkter med det samme, kan du gøre det på e-mail: ordre@sindby.dk.