hi Tech & Industry 2021

Din tid er vigtig - book en samtale allerede nu

Den 5.-7. oktober åbnes dørene til Danmarks største industrimesse i Herning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores stand J7118, hvor du kan finde alt indenfor industrikomponenter og udstyr til værksteder.

Vi kender det. På sådan en messe er der mange man gerne vil møde. For at sikre dig, at du ikke bruge unødvendig tid på at komme til at tale med en af vores medarbejdere, så kan du allerede nu forhåndsbooke en samtale med en af vores eksperter.

Book en samtale nu - klik her

 

Hvad er hi Tech & Industry messen?

hi Tech & Industry Scandinavia, som er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse, finder sted i MCH Messecenter Herning. Her kan man få en masse inspiration og ny viden, samt styrke nuværende netværk og skabe nye relationer. Vi er glade for at byde velkommen til vores stand her.

Vores stand

Du kan møde os på vores stand 7118 i Hal J mellem den 5. & 7. oktober, hvor vi står klar til at servicere nye som eksisterende kunder med industrikomponenter såvel som udstyr til værksteder.

Har du ikke en billet - det kan vi hjælpe med.

Står du uden en billet og ønsker at komme til HI-messen, så kan vi give dig adgang som en af vores deltagere. Når du booker en samtale, kontakter vi dig og fortæller hvordan du får en billet.

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi kontakter dig.

Book en samtale her

Skriv her hvis der er noget specifikt du vil tale med en ekspert om

Vores stand personale


Claus Troelsen
Tel. +45 40 54 73 36
ct@bibus.dk

Tommy Rasmussen
Tel. +45 76 49 61 24
tra@bibus.dk