Bestil svampegummi, elastiksnor eller et andet gummiprodukt

Hvilken type gummiprodukt eller tilbehør er du på udkig efter? Du finder det med stor sandsynlighed i vores store sortiment. Vi fører bl.a. elastiksnor i flere forskellige størrelser samt svampegummi og mange andre produkter som fx gummiprofiler, -måtter og kantlister. Hos BIBUS SINDBY har vi mere end 75 års erfaring, hvor vi har beskæftiget os med svampegummi, gummiprofiler og meget mere som bl.a. elastiksnor og andre mindre dele. Vi tilbyder gerne vores kompetence og rådgivning, hvis du har spørgsmål.

Læs mere her på siden om:

  • Vores elastiksnor i flere forskellige størrelser
  • Vores svampegummi til effektiv forsegling
  • Udvalget af svampegummi

Få elastiksnor i flere forskellige størrelser

Har du brug for at få fastspændt genstande eller materialer på fx en trailer? Vi fører elastiksnor i flere forskellige størrelser. Denne type elastisk snor er ideelt til at spænde presenninger fast til trailere. Find den rette størrelse til dit behov her i vores sortiment, og så opnår du en sikker fastspænding, når du transporterer materiale eller genstande i din trailer. Samtidig undgår du fugt- og vandskader under transport eller opbevaring, når du anvender den rette type presenning og elastisksnor til at afskærme genstandene. En presenning fastspændt med elastiksnor kan også være en stor fordel, hvis du har opmagasineret maskiner eller andet udenfor.

Skab en god forsegling med svampegummi

Skal du bruge forsegling, hvor der fx er store krav til UV- eller temperaturbestandigheden? Eller måske til udfyldnings- og tætningsopgaver i industrien? Svampegummi er en opskummet og blødere gummitype med en mere åben struktur og større elasticitet, hvilket gør materialet optimalt til forsegling. 

De mange fordele ved svampegummien og dens forseglende egenskaber er anvendelige i en lang række af industrier. Tætningsegenskaberne ved denne gummitype kan fx bruges omkring ventilations- og klimaanlæg samt ved stanseforme, lamper, karrosseridele, stålskabe og ståldøre for blot at nævne nogle.

Stort udvalg i svampegummi

Hos BIBUS SINDBY har vi flere forskellige produkter inden for ’sponge rubber’ – såvel svampegummislanger som svampegummi i mange varierende mål og dimensioner. Her via hjemmesiden kan du downloade en pdf med tegninger og angivelse af de specifikke mål. Således kan du finde den model, som passer bedst til dit behov. Er du i tvivl om hvilken type, som passer bedst til din industri eller dit individuelle behov, deler vi altid gerne ud af vores viden. På denne måde bliver du garanteret den bedst mulige forsegling.

Har du spørgsmål, så ring til os på 75 88 21 22. Du kan også sende en mail til bibus@bibus.dk. Er du klar til at bestille elastiksnor, svampegummi eller andre af vores produkter, kan du gøre det på ordre@bibus.dk.