Gummimåtter og – plader i forskellige størrelser og priser

Hvilket formål skal du bruge gummimåtter til? Hos BIBUS SINDBY A/S finder du gummiplader til ethvert formål, så vi kan dække dit behov uanset hvilken funktion, du søger måtter eller plader i gummi til. Vi har nemlig et bredt udvalg af forskellige størrelser, kvaliteter og priser. Gummimåtter bliver typisk brugt på gulve som skridsikker overflade eller til at samle snavs fra fodtøj. Vi er også leveringsdygtige i måtter til industrielle formål som fx til at ligge under maskiner.

Læs mere her på siden om:

  • Hvordan gummimåtter kan skabe det ideelle underlag på adskillige områder
  • Vores lange er faring og hvordan vi kan tilbyde dig det bedst mulige produkt
  • Hvordan du kontakter os

Skab det rette underlag med gummimåtter

Mange steder er det essentielt med et godt og skridsikkert underlag. Her er gummimåtter den perfekte løsning. Hos os kan du købe gummiplader/måtter, som du kan bruge på busgulve, i varevogne eller til opsamling af skidt fra fodtøj i fx mellemgange og entréer. Gummimåtterne til at ligge under maskiner, kan absorbere vibrationer, mens andre måtter beskytter mod statisk elektricitet. Måtterne er også gode til at forbedre ergonomien ved stående arbejde, så underlaget ikke bliver for hårdt at stå på samt, at faren for at glide pga. glatte gulve mindskes markant. 

Vi kan derfor levere gummimåtter, som dækker en bred vifte af behov. Se hele sortimentet under vores katalogside for gummimåtter eller køb det direkte på vores webshop Kantlister.dk

Køb dine gummiplader og – måtter fra en erfaren samarbejdspartner

Vil du være sikker på at få de bedst mulige gummiplader eller - måtter til dit aktuelle anvendelsesområde? Her er det vigtigt at have den rette samarbejdsparter, som kan guide dig til det mest optimale køb i dit tilfælde. Hos BIBUS SINDBY har vi i over 75 år arbejdet med gummiprodukter, som ud over måtter og plader tæller gummiprofiler, kantlister og bl.a. svampegummi. Vi har et stort sortiment af gummiprodukter og er en habil leverandør til industrien.

Se hele sortimentet under vores katalogside for gummiplader eller køb det direkte på vores webshop Kantlister.dk

Kontakt os for vejledning omkring valg og køb af måtter og andre gummiprodukter

Her på hjemmesiden finder du pdf’er med de forskellige typer af gummimåtter. Er du i tvivl om, hvilken model som matcher dit behov bedst, skal du blot kontakte os. Det gælder for alle vores gummiprodukter, at vi altid gerne deler ud af vores mangeårige erfaring på området og afklarer spørgsmål omkring UV-bestandighed, hårdhedsområde, modstandsdygtighed, trækstyrke og meget mere. 

Du kan bruge kontaktformularen under ’Kontakt’, sende os en mail på bibus@bibus.dk eller ringe til os på 75 88 21 22, så vejleder vi dig meget gerne inden dit køb. Ordrekontakt sker på ordre@bibus.dk.