Mekaniske komponenter til fødevareindustrien

Service & kvalitet

Med over 100 års erfaring er BIBUS SINDBY en succesfuld virksomhed, der leverer tekniske komponenter fra udenlandske topproducenter til bl.a. maskin- og udstyrsindustrien. BIBUS SINDBY har et bredt sortiment af industrielle komponenter i rustfrit stål af høj kvalitet, som er særdeles velegnede til fødevareindustrien.

Eksempler på anvendelse i fødevareindustrien

Rustfri stål aktuator til fødevareindustrien

Komponenterne i vores sortiment bruges jævnligt i fødevareindustrien på grund af deres hygiejniske og kvalitative egenskaber. Med easyE-line-serien får du en in-line-aktuator med et meget smalt design, som kan indstilles til flere installationer og maskiner.

Læs mere om vores aktuatorer her >

Låse, hængsler og beslag i rustfrit stål

I sektorer, hvor hygiejne er afgørende, som f.eks. fødevareindustrien, har komponenter i rustfrit stål stor betydning. Ud over vores orginale produktprogram med komponenter i rustfrit stål udvider BIBUS løbende sit sortiment. Eksempler herpå er de nye lukkere, låse og hængsler i rustfrit stål. 

Find vores beslag og hardware her >

Gasfjedre i rustfrit stål

Vores Bansbach-gasfjedre i rustfrit stål (316L) og Easymotion-systemer opfylder alle krav og bruger olie af fødevarekvalitet (FDA). Bansbach er akkrediteret i henhold til ISO 9001:2008. De fås også i en række forskellige længder, kræfter og variationer. 

Se mere om vores rustfri gasfjedre her >

FDA konform gummiartikler

BIBUS SINDBY har i mange år hjulpet fødevareindustrien med FDA-konforme silikonegummiprodukter. Dette omfatter bl.a. silikone kantlister, gummiprofiler og gummiplader.

 

Foodtech 2024

Fra 1. til 3. Oktober står vi klar på Foodtech messen i Herning. Du kan finde os på stand J7184.

Kom forbi til en snak om bl.a. fødevaregodkendte gasfjedre, beslag og gummiprodukter.

Vi glæder os til at tage imod jer.


Og meget mere

Vores sortiment stopper ikke her, da vi har komplette produktgrupper af

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på bibus@bibus.dk eller (+45) 75 88 21 22, så hjælper vi dig med at finde de rigtige produkter, der passer til dine behov.