BIBUS SINDBY bliver grønnere

Hos BIBUS SINDBY A/S interesserer vi os for biodiversitet og vi vil derfor, som virksomhed, prøve at gøre os lidt grønnere. I den forbindelse har vi været så heldige, at vi er blevet udtaget til at være med i et pilotprojekt hos Vejle Kommune.
Dette samarbejde gør, at vi bl.a. får den nødvendige sparring til at gøre det rigtige mht. at omlægge mere af vores jord til gavn for både dyr og planter.

Morten Skovlund, som sidder i natur og miljøudvalget, formidlede kontakt til en naturvejleder fra kommunen, som allerede ved sit første besøg kunne give os mange råd og god vejledning. 

Besøget resulterede i, at vi nu starter med at lade naturen være i fred. Vi lader græsset og planterne på vores udenoms arealer gro for på den måde at skabe mere plads til dyr og planter. 
I fremtiden vil vi arbejde tæt sammen med kommunens naturvejledere, som vil besøge os jævnligt, for at kunne igangsætte flere målrettede tiltag til gavn for biodiversiteten på vores arealer. 

Vores mål er at blive ambassadører i Vejle Kommune for denne omstilling. Vi ønsker at dele vores erfaringer og hjælpe andre virksomheder med at bidrage til, at få biodiversitet op i en større skala i Vejle kommune.

Du kan læse mere i denne artikel

 


Følg udviklingen

Nedenfor ser du billeder af vores udenomsarealer, som det ser ud i sommeren 2021.
Vi forventer bl.a. højt græs, blomster,  insekthoteller og andre spændende projekter i den nærmeste fremtid.
Vi vil løbende opdatere billederne på denne side. 

Sommer 2021