Autoteknik Billund

Renovering af værksted hos Autoteknik Billund

Vi har været så heldige at kunne hjælpe Autoteknik Billund med renoveringen af deres værksted.
Autoteknik Billund er kendt i hele autobranchen for at kunne klare selv den mest vanskelige problemstilling - særligt når det kommer til tyske bilmærker (og især Audi). Værkstedet emmer af kvalitet, og der er ikke to bolte, der ligger på den forkerte hylde eller ret mange støvfnug, der er ældre end fra dagens arbejde. 

Søren, der ejer virksomheden, ønskede at få renoveret både gulve, vægge og værkstedsinventar.
Kort sagt skulle det lidt trætte look på deres værksted udskiftes med et nyt design, der kunne matche historien omkring den høje kvalitet, de udbyder på værkstedet. Med vores Mobilio værkstedselementer fra Kraftwerk kunne vi hjælpe Søren med at designe en komplet løsning til et helt nyt værksted.Et projekt med udfordringer

For at komme i mål med et projekt af denne størrelse, kræver det gode forberedelser. Inden vi kunne gå i gang med selve opsætningen af Mobilio værkstedsinventaret, skulle vi forholde os til nogle udfordringer for at kunne imødekomme Sørens ønsker og drømme.

Ud over stedets fysiske rammer, var det vigtigt at sikre, at der blev plads til alt udstyr på værkstedet. Både lifte, udmålingsgrej og motorkraner skulle placeres de rigtige steder. Samtidig var det vigtigt at skabe gode ergonomiske arbejdsforhold.

Vi vidste allerede fra starten, at vi ville have nogle udfordringer med Sørens ønsker. Derfor valgte vi, sammen med vores lokale Au2parts afdeling, at invitere ham på besøg her i huset for at få en snak om hvad vi kunne tilbyde. Samtidig kunne vi ved mødet også hjælpe med at finde eksterne partnere til EL, murværk, pneumatik, tømrer samt VVS.Den nye værkstedsindretning tager form

Vi startede arbejdet på værkstedet med at måle hele arealet, hvor inventaret skulle placeres, op. Efterfølgende opsatte vi tegningerne over de respektive opstillinger. På den måde kunne vi bedre danne et overblik. Inden der blev boret et eneste hul i væg eller gulv, fik vi streget gulvarealerne op - dette for at imødekomme de udfordringer, der rent faktisk ville være på stedet.

Vi var til stede lige indtil hele værkstedsindretningen stod på sin plads og alt var monteret. Det gav os også muligheden for efterfølgende at kunne tilrette enkelte elementer, så det blev helt efter Sørens ønsker.


Udskiftning er en mulighed, men ikke altid en nødvendighed

Da det nye Mobilio værkstedsinventar var monteret, havde vi muligheden for at vurdere og overveje, om vi havde fundet en god helhedsløsning, der kunne opfylde alle krav og ønsker, eller om der kunne være eller komme behov for udvidelser af værkstedsinventaret. 

Ved Autoteknik Billund kunne vi have valgt også at udskifte de eksisterende blå kemiskabe, men da de er placeret i et tilstødende lokale, valgte vi i samarbejde med kunden at lade dem stå.

Helhedsindtrykket er virkelig blevet godt.


Mobilio værkstedsinventar fra Kraftwerk

Mobilio værkstedsinventar fra Kraftwerk byder på mange muligheder. Det er kun fantasien og pladsen der sætter grænser.
Med Konfiguratoren kan du nemt designe og bestille dit nye inventar hjemmefra. Du kan også gemme og dele dine udkast med andre, indtil du er helt sikker på dit valg.

Prøv det selv - design dit eget værksted med Kraftwerk Mobilio Konfigurator her

Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål og hjælper også gerne med monteringen af dit nye Mobilio værksted.